Avauskisan tulokset ja kuulumisia joelta

Jäsentenvälisen kalastuscupin ratkaisu siirtyy kauden päätöskisaan, sillä kilpailukaloja ei saatu. Aloituskisassa saatiin vain säyneitä. Nurmijoen vedenkorkeus oli sopiva ja säät suosivat. Kiitos osallistujille!

Taimenia on kuuleman mukaan saatu hyvin useilta eri koskilta. Hyttysiä on myös paljon, joten yksin ei tarvitse kalastaa. Seuraava tapaaminen on kalastusilta 14.6. mökillä. Tervetuloa!

- IH

Juhani Ahon Museo

Juhani Ahon Perhokerho ry:n näyttely on jälleen rakennettu museon aittaan.  Museo avataan 15.5., jonka jälkeen siihen voi tutustua.  Toivottavasti jäsenkuntammekin käy näyttelyä katsomassa muun museon tarjonnan ohella. 

Museolla on kesällä kaksi tapahtumaa, joissa kerhomme pyrkii olemaan mukana.  Halukkaat ottakaa yhteyttä puheenjohtajaan.  Lastentapahtuma on keskiviikkona 27.6. klo 17 - 19 ja perinnepäivä sunnuntaina 29.7.

Juhani Mäkelä

NURMIJOEN KALASTUS 2018

Nurmijoen Taimentoimikunta ei saa istutuskaloja tulevana kesäkautena totuttuja määriä.  Huhtikuun lopulla sopimustoimittaja ilmoitti yllättäen toimitusvaikeuksista.  Muiltakaan kalankasvattajilta ei saada näillä näkymin pyyntikokoisia kaloja.  Neuvotteluja jatketaan edelleen.

Nurmijoen sivuilla on tulevan kauden säännöt.  Kiintiötä on rajoitettu ja lupien hinnat ovat reippaasti halvemmat.  Täten kalastus on hienolla joella kuitenkin mahdollista.  Joessa on varsin paljon "vanhaa" kalaa ja muitakin kaloja voi pyytää; vaikkapa säynettä ja haukea.

Juhani M.

Kevään tapahtumia

Kevään kerhoillat kerhotilassa 13.4.2018 ja 4.5.2018 klo 18.00 - 20.00

Vuosikokous mökillä 28.4.2018 klo 14.00 (Hallitus klo 13.00)

-IH