Kevätkauden toiminta 2017

Ensimmäinen kerhoilta pidetään 20.1.2017. klo 18.00 kerhotilassa.

Kaikki tulevat tapahtumat lisätään kalenteriin.

Hyvää alkuvuotta!

I.H.

 

Kerhoillat ja syksyn toiminta

Syksyn kerhoillat on merkitty kalenteriin. Ensimmäinen kerhoilta pidetään 23.9.2016 klo 18.00 alkaen kerhotilassa (Sankarinkatu 15, 74100 Iisalmi). Kerhoillat pidetään kolmen viikon välein. Tarkemmat ohjelmakuvaukset ja muut tapahtumat lisätään kalenteriin myöhemmin.

Jos olet kiinnostunut Juhani Ahon Perhokerhon jäsenyydestä, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme vaikkapa kerhoiltaan. Yhteystiedot löytyvät kohdasta: Tietoja kerhosta - Yhteystiedot.


Tervetuloa!

Kalastuskilpailujen tulokset

Jäsenten välisen perhokalastuskilpailun 27.8.2016 Aittokoskella voitti Janne F. 50 cm eväleikatulla taimenella.

Nurmijoen perhotaimenkisan voitti Pasi R. 65,5 cm taimenella. Nurmijoen perhoharjuskisan voitto meni myös Pasille 37 cm harjuksella.

Tulokset vahvistetaan virallisesti myöhemmin ja voittajat palkitaan syyskokouksessa.

Kiitos osallistujille ja onnea voittajille!

Sivusto avattu jälleen

julkaistu: 14.12.2012 (Pasi Niva)

Sivustomme on jälleen aukaistu pitkän paussin jälkeen. Toivottavasti nämä saavat olla paremmin rauhassa hakkereiden suhteen. Toimintoja on poistettu tietoturvasyistä runsaasti sivuilta. Vain harvat ja valitut pääsevät kirjaantumaan sivuille. Kirjaantuminen ei ole mahdollista kaikille perhokerhon jäsenille kuten aiemmin. Tulevaisuudessa voi tilanne muuttua, mutta annetaan toistaiseksi olla näin tietoturvasyistä. Taustalla sivusto on uusittu kokonaan.